• 29-06-2017 | Nationale modderdag

Even voorstellen

Mijn naam is Wendela van Erp-van der Windt, getrouwd met Alex en trotse moeder van 3 kinderen (Sjoerd -1997-, Bjorn –1999- en Maaike-2001-).

Als kind wilde ik zuster worden bij kinderen en die droom heb ik waargemaakt. Na de opleiding tot ziekenverzorgende, A-verpleegkundige, specialisatie obstetrie en gynaecologie, ben ik na de komst van ons 2e kind gestopt met werken. Een paar jaar later ben ik gestart als verpleegkundige in de wijk voor avond- en weekenddiensten.

In 2005 ben ik gestart als gastouder nadat ik hiervoor gevraagd werd. Ik besefte dat dit precies is wat ik wilde, zorgen voor kinderen! Het begeleiden, dingen leren, aandacht geven en het genieten van de ontwikkeling van een kind in een veilige omgeving. evenvoorstelpic1
Zodoende ben ik me gaan verdiepen in de materie van het gastouderschap. Ik heb diverse cursussen gevolgd, doe aan intervisie met andere gastouders en voel me op en top professioneel gastouder.


Hoe mooi is het om een kind te volgen tijdens de ontwikkeling van 0 tot 4 jaar, en daar een bijdrage aan te mogen leveren!

evenvoorstelpic2